Aquatrail

Aquatrail Sis Platges

És un projecte d’activitat esportiva combinada que naix del Triatló, entorn natural, natació combinada amb cursa a peu o amb btt. Es desenrotlla en espais i entorns naturals d’especial protecció.  Paral.lelament es fa estudi d’impacte ambiental i campanyes de conservació i protecció com l’Ecosistema Dunar de les platges d’Oliva.

La Federació UAI Activa’t + participa del disseny d’aquesta activitat esportiva, que al 2014 va fer  una kdada per tal de fer promoció. Participaren el Xiringuito Oli Ba Ba i components del Club Triatló Oliva així com altres esportistes que vullgueren incorporar-se a l’experiència.

Amb l’Escoleta de Triatló, estudi d’espais i ubicació així com de col.laboradors que desenrotllen la seua activitat en platges es programarà la primera edició de l’Aquatrail.

Es un projecto de actividad deportiva combinada nacida del Triatlón, entorno natural, natación combinada con carrera, o btt que se desarrolla en espacios naturales y entornos da alto valor ecológico, de especial protección. Paralelamente se realiza el estudio de impacto ambiental y campañas de conservación y  protección como el Ecosistema Dunar de las playas de Oliva.

La Federación UAI Activa’t + participa del diseño de esta actividad deportiva,en 2014 el Xiringuito Oli Ba Ba participó  de la primera kdada promocional del Aquatrail con la participación de componentes del Club Triatló Oliva y otros deportistas que se sumaron a la experiencia.

Con la creación de la Escuela de Triatlón, el estudio de espacios y ubicación sí como colaboradores que desarrollen su actividad en playa se programará la primera edición del Aquatrail.

IMG-20140913-WA0003

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>